Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція натякає, що організатор проплачених мітингів помер сам. Але буде перевірка

Четвер, 30 серпня 2012, 16:20

Міліція наполягає, смерть відомого організатора проплачених мітингів Руслана Багмута настала внаслідок падіння з висоти і слідів насильницької смерті не виявили..

Про це повідомляє прес-служба МВС у Києві.

"За офіційними висновками судово-медичної експертизи смерть потерпілого настала внаслідок перелому кісток скелету з ушкодженнями внутрішніх органів, характерних при падінні з висоти. Інших тілесних ушкоджень, які б могли спричинити смерть, під час розтину тіла – не виявлено", - наголосили в прес-службі.

Наразі за фактом смерті гр-на Багмута Р.М. міліція Деснянського району проводить дослідчу перевірку.

У міліції також нагадали, що 28 серпня о 9:25 до чергової частини Деснянського райуправління столичної міліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення, що біля будинку 81/1 по вул. Оноре де Бальзака лежить чоловік без ознак життя.

"На місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група районної міліції. Біля третього під’їзду правоохоронці виявили труп 36-річного місцевого мешканця, який проживав на 4 поверсі цього будинку", - повідомляє прес-служба.

"При огляді тіла небіжчика лікарі на місці події не виявили жодних слідів насильницької смерті, однак попередньо констатували тілесні ушкодження у вигляді чисельних переломів, характерних при падінні з висоти", - наголосили у київській міліції.

Тому для остаточної причини смерті труп було направлено на судово-медичну експертизу.

Як відомо, в соцмережах з’явилась інформація про те, що Багмута саме викинули з вікна, що знаходиться поряд із сходами.

Багмут бу організатором проплачених мітингів. Працював зокрема з Олегом Калашніковим під час проведення акцій під Печерським судом, коли там відбувався процес над Тимошенко.

Багмут тоді заявляв, що Калашніков не заплатив його людям за участь у мітингах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування