Ющенко помилково зіпсував репутацію меру Франківська

Четвер, 30 серпня 2012, 17:02

Мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса, який балотується кандидатом від "Нашої України" по виборчому округу №83 Віктор Ющенко назвав "просто попутчиком".

Під час прес-конференції в Івано-Франківську 27 серпня лідер "Нашої України" заявив, що Анушкевичус начебто висунувся кандидатом, не будучи затвердженим партійним з'їздом, повідомляє "Опора".

"В політиці є люди сильні і віддані ідеї, а є "попутчики", яким треба до найближчої станції "Чергові вибори". Це слабка, примітивна поведінка людини, за якою не стоять ідеали, які його привели в політику", - зазначив екс-президент.

Ющенко розповів, що у своєму політичному житті він таких вчинків бачив сотні. На завершення розмови про мера Івано-Франківська Ющенко порівняв його з маленьким приймаком і наголосив, що йому "це не цікаво коментувати".

Однак слова лідера "Нашої України" не відповідають дійсності. Як повідомив прес-секретар Івано-Франківської облорганізації УНП Михайло Савлюк, мажоритарний округ № 83 (Івано-Франківськ) партійний з’їзд "Нашої України" закріпив за лідером УНП в області Анушкевичусом.

Івано-Франківський мер, якого публічно і несправедливо образив екс-президент запевняє, що Ющенко просто не розібрався у ситуації.

Сам Анушкевичус заяви лідера "Нашої України" на прес-конференції не чув, але під час особистої зустрічі із ним Ющенко пояснив, що просто не зорієнтувався, про кого йде мова.

"Потім йому було дуже незручно", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News