Ступка у Раді зібрався просувати культуру

Четвер, 9 серпня 2012, 10:48

Кандидат у депутати від партії "Україна-вперед!" Остап Ступка у парламенті має намір впроваджувати культурну модернізацію.

Саме тому він вирішив балотуватися за списком цієї політичної сили, повідомляє прес-служба партії.

"Тож у парламенті я не робитиму політику на культурі, а займуся розвитком культурної політики. Я вірю в майбутнє української культури. У нас є величезний потенціал для розвитку. Я підтримую Наталію Королевську, та йду до Верховної Ради разом із партією "Україна – вперед!", – наголосив Остап Ступка.

Актор наголосив, наразі в Україні немає жодної програми по популяризації та просуванню української культури. Роботи українських художників частіше купують за кордоном, ніж в Україні, вітчизняне документальне кіно отримує призові місця за кордоном, а в Україні про це знають одиниці.

На його думку, ситуацію можуть змінити зміни в законодавство.

"У парламенті є десятки груп впливу, але немає культурного лобі. Хто представлятиме інтереси акторів, художників, бібліотекарів, музейних співробітників – ті, хто протягом двадцяти років за безцінь продавав під дискотеки і бари приміщення бібліотек, будинків культури, музеїв?", – зауважив Ступка.

Як відомо, ще Ступка йде у парламент у першій пятірці партії Королевської. Однак на з'їзді він не зміг відповісти, хто крім нього є у списку. 

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування