Прокурори хочуть відкласти суд Тимошенко. Під судом розгорнулись мітинги

Вівторок, 11 вересня 2012, 10:19

Прокурори пропонують відкласти засідання суду через відсутність екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

В свою чергу, її захисник Сергій Власенко вимагає припинити провадження у справі через хворобу Тимошенко, повідомляє на своєму Twitter депутат від БЮТБ Андрій Шевченко.

Тим часом, в Харкові на площі Руднєва навпроти будівлі Апеляційного суду Харківської області, проходять мітинги прихильників і противників Тимошенко, передає УНІАН.

За даними міліції, у кожній акції беруть участь щонайменше по тисячі осіб. При цьому прихильники Тимошенко продовжують підходити на акцію. Обидва мітинги розділені кордоном працівників міліції із щитами.

Противники Тимошенко тримають національні прапори, а також транспарант з написом: "Ни кола, ни двора нет у Юли. Вот беда! Где же деньги? Вот задача! Все в офшорах на удачу!".

Вони вимагають притягнення Тимошенко до кримінальної відповідальності, за вчинені, їхнім твердженням, злочини під час роботи на посаді прем’єр-міністра і під час керівництва корпорацією ЄЕСУ.

Мітинг прихильників Тимошенко проходить у центральній частині площі Руднєва. У ньому беруть участь активісти ВО "Батьківщина" з Харківської, Сумської, Луганської та Дніпропетровської областей. Люди тримають символіку "Батьківщини" і символіку Об’єднаної опозиції, а також транспаранти з написом "Юлі - Волю!".

Андрій Шевченко на Twitter також додав: "На суді в Харкові. Дуже зворушливі бабусі з фотографіями Юлі в залі".

Як відомо, у вівторок в Харкові проходить чергове засідання суду у справі ЄЕСУ. Тимошенко вкотре відмовилася взяти в ньому участь.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News