Азаров збільшив на 3 мільярди держгарантії Колеснікову

Вівторок, 11 вересня 2012, 18:18

Кабінет Міністрів збільшив обсяг держгарантій підприємствам "Укрєвроінфрапроект" з 2,4 до 5,2 мільярдів гривень у 2012 році.

Про це йдеться в постанові Кабміну №840 від 29 серпня, передають "Українські новини".

Обсяг держгарантій збільшується для забезпечення виконання боргових зобов'язань суб'єктів господарювання, об'єкти яких знаходяться в держвласності і відносяться до сфери управління Нацагентства з підготовки та проведення в Україні чемпіонату 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів.

Відповідні зміни були внесені до постанови уряду, згідно з яким затверджувався порядок і умови надання держгарантій в 2012 році.

Як відомо, у квітні Кабмін затвердив порядок та умови надання у 2012 році держгарантій для забезпечення виконання боргових зобов'язань суб'єктів господарювання, об'єкти державної власності яких належать до сфери управління "Укрєвроінфрапроект".

У липні 2011 року Кабмін звільнив підприємства, об'єкти державної власності яких належать до сфери управління "Укрєвроінфрапроект", від плати за користування державними гарантіями за своїми зобов'язаннями.

31 серпня 2011 року Кабмін збільшив держгарантії підприємствам "Укрєвроінфрапроект" з 5,5 мільярдів до 6,2 мільярдів гривень у 2011 році.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...