Янукович - Порошенку: "Я вам голови повідриваю, дуже скоро…"

Вівторок, 11 вересня 2012, 22:58

Захистити національного машинобудівника можна застосувавши утилізаційний збір на зразок введеного Росією, однак необхідно подолати опір імпортерів.

Про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко у вівторок у Дніпропетровську на всеукраїнській нараді з питань підтримки реального сектора економіки, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що сфера дії утилізаційного збору повинна поширюватися і на сільськогосподарську техніку, яка була вже у вживанні.

"Поставити таку ставку утилізаційного збору, щоб восьмирічні трактори не могли потрапити в Україну. Ми можемо і повинні негайно прийняти і випустити проект постанови і закон", - заявив Порошенко.

За його словами, відповідну постанову Кабінету міністрів було прийнято тиждень тому, проте через активний опір вона досі не оприлюднена.

"Я прошу допомоги, пане президенте", - сказав міністр.

На це президент зауважив: "Поганому танцюристу завжди щось заважає".

"Що ви розповідаєте і кому ви розказуєте? Я вам голови повідриваю, дуже скоро. Відразу після виборів, якщо ви будете розповідати і не робити. Я про це сказав прем'єр-міністрові і сьогодні вам кажу, всім іншим, хто сидить тут у першому ряду", - заявив Янукович.

"Півтора місяці залишилося. Хочете грати в політику - пограєте в політику. Оповідачі", - обурився президент.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...