Тимошенко вимагає можливості спілкуватися зі ЗМІ

Середа, 12 вересня 2012, 14:11

Юлія Тимошенко звернулася з заявою до адміністрації Качанівської колонії, в якій висловила бажання поспілкуватися з представниками засобів масової інформації.

Про це повідомляється на офіційному сайті Тимошенко.

"Від моїх захисників 11 вересня мені стало відомо про те, що низька вітчизняних та іноземних ЗМІ висловили своє бажання на зустріч зі мною та проведення інтерв’ю", - написала Тимошенко у своїй заяві.

Вона процитувала прес-реліз пенітенціарної служби, де зазначено, що будь-яке ЗМІ вправі провести інтерв’ю з будь-якою особою, що перебуває в пенітенціарній системи за наявності письмової згоди цієї особи.

"Цим надаю свою письмову згоду на проведення засобами масової інформації інтерв’ю зі мною", - написала Тимошенко у своїй заяві.

Зокрема, екс-прем'єр уточнила, що з відповідними запитами звернулися ТВі, "5 канал", ICTV, СТБ, INTV, агентство "Франс-прес", "Українська правда", lb.ua, "Кореспондент", телеканал BBC (Великобританія), CNN (Сполучені Штати Америки), ARD, CDF, Deutsche Welle (Німеччина) та інші телеканали країн Європейського Союзу.

"У випадку звернення до адміністрації Качанівської колонії інших засобів масової інформації з проханням провести зі мною інтерв’ю та відеозйомку, вимагаю, щоб мене було негайно поінформовано про таке звернення", - підкреслила Тимошенко.

"Всі попередні заяви щодо моєї відмови від зустрічі з представниками ЗМІ прошу вважати такими, що втратили силу", - додала екс-прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування