Сусідка Тимошенко провела брифінг, бо залякують родичі екс-прем`єра?

Середа, 12 вересня 2012, 20:18

Колишня сусідка екс-прем'єра Юлії Тимошенко по камері - Юлія Абаплова сама попросила зустрічі з представниками ЗМІ.

Про це у середу повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Сьогодні засуджена Абаплова звернулася до керівництва Качанівської виправної колонії з проханням надати їй можливість поспілкуватися з журналістами, з метою "сказати правду", - уточнили в службі.

Як відомо, раніше БЮТ оприлюднив текст документа, написаного колишньою сусідкою Юлії Тимошенко по камері - Юлією Абапловою про майбутню дискредитацію екс-прем'єра.

Абаплова підтвердила, що "лист, наданий адвокатом Власенко С.В., дійсно написаний мною під впливом умовлянь і погроз щодо мене та моїх родичів з боку засудженої Тимошенко Ю.В.".

"Текст про опитування мене начальником оперативного відділу Щербаком В.В., знущаннями над засудженою Тимошенко Ю.В. з боку співробітників, а також пропозиції обумовити Тимошенко Ю.В. в очах громадськості був переписаний мною з листочка паперу з друкованим текстом, який дала мені засуджена Тимошенко Ю.В., а після написання заяви я передала його Тимошенко Ю.В.", - пише засуджена.

"Однак зараз я каюся, що переживаючи за рідних, пішла на поводу Тимошенко Ю.В. та готова розповісти правду, щоб нарешті припинити ці політичні інтриги, для чого прошу організувати мені зустріч з журналістами", - зазначила вона в заяві.

В якості підтвердження її бажання тюремники публікують її заяву з цього приводу.

 

"Додатково інформуємо про те, що брифінг Абаплової щойно завершився та пройшов за участі сусідки Тимошенко, яка перебувала з нею в одній палаті у лікарні ЦКБ №5, Мельник та ще однієї засудженої, яка відбуває покарання у Качанівській виправній колонії №54", - додали в прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування