Тюремники: у Тимошенко знайшли тайник у КПК і незрозумілі ліки

Четвер, 13 вересня 2012, 17:00

Пенітенціарна служба заявляє, що в палаті Юлії Тимошенко було проведено "плановий огляд" і під час нього виявили тайник, замаскований під Кримінально-процесуальний кодекс.

Про це заявляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

"13 вересня в палаті, де знаходиться засуджена Тимошенко та її співкамерниця, було проведено плановий огляд приміщення та їхніх особистих речей", - підтверджує ДПтС інформацію адвоката екс-прем’єрки Олександра Плахотнюка.

"Під час огляду у засудженої Тимошенко виявлено тайник, який було замасковано під звичайну книжку (Кримінально-процесуальний кодекс України). В зазначеному тайнику, а також у приліжковій тумбочці вона зберігала заборонені для обігу предмети (технічні пристрої)", - заявляє відомство.

Крім цього, за даними ДПтС, "в особистих речах Тимошенко було виявлено та вилучено ліки невстановленого походження".

"Предмети та ліки передані на дослідження", - інформує служба.

ДПтС нагадує, що перелік дозволених для зберігання засудженими особами предметів визначається діючим кримінально-виконавчим законодавством.

При цьому Пенітенціарна служба спростовує інформацію про начебто перешкоджання доступу Плахотнюка до підзахисної: "Зустріч засудженої Тимошенко з Плахотнюком відбулась і тривала до 16:00 години".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування