У Кличка побачила, що влада готує "гру в наперстки"

Четвер, 13 вересня 2012, 20:12

У партії "УДАР" заявляють, що влада збирається взяти під контроль всі виборчі комісії і готується до махінацій при формуванні ДВК.

Про це заявив представник партії в ЦВК Валерій Карпунцов, повідомляє прес-служба партії.

За його даними, з ініціативи влади готуються зміни до порядку жеребкування щодо включення кандидатур до складу дільничних виборчих комісій.

Карпунцов нагадав ситуацію з формуванням окружних виборчих комісій, "коли до складу ОВК в межах усієї України за результатами жеребкування потрапили представники маргінальних партій..., а УДАР взагалі не отримав представництва у складі окружних виборчих комісій".

"Очевидно, що такий підхід, за якого грубо порушується принцип рівності суб’єктів виборчого процесу, влаштовує владу. Тепер аналогічний порядок мають намір поширити і на процедуру жеребкування кандидатур до складу ДВК", – зазначив Карпунцов.

За його словами, жеребкування до ДВК, так само, як і у випадку з ОВК, відбуватиметься лише один раз, а не по кожній дільниці окремо.

Карпунцов наголосив, що в такий спосіб влада створює передумови для "гри в наперстки" під час проведення жеребкування кандидатур до складу ДВК.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування