Федерація легкої атлетики: не махлювали з грошима, бо їх не було

П'ятниця, 14 вересня 2012, 11:33

Федерація легкої атлетики називає наклепом звинувачення у розтраті коштів на підготовку спортсменів.

Про це йдеться в офіційній заяві ФЛАУ, яка оприлюднена у п'ятницю.

"Звинувачення деяких спортсменів та тренерів, висловлені й опубліковані в ЗМІ, абсолютно необґрунтованим наклепом на адресу керівництва ФЛАУ та численних членів легкоатлетичної громади", - йдеться в повідомленні.

"Крім того, ми заявляємо, що група осіб, лідери якої не є членами ФЛАУ, здійснює тиск на обласні федерації, тренерів штатної збірної, громадськість через ЗМІ, з метою дискредитації президента ФЛАУ Валерія Борзова", - заявили в федерації.

"Ми вважаємо, що спортсменів цілеспрямовано дезінформували про те, що ФЛАУ несе повну відповідальність за витрачання бюджетних коштів, будівництво і фінансування спортивних споруд, придбання інвентарю та обладнання", - уточнили в організації.

"При цьому напередодні звітно-виборчої конференції ФЛАУ певна група осіб лобіює інтереси конкретної людини, котра не має досвіду роботи в сфері спорту та фізичної культури, але виявляє неабиякий інтерес в здобутті посади президента ФЛАУ", - йдеться в заяві.

ФЛАУ заявляє, що ніколи не отримувала бюджетних коштів для проведення спортивних заходів і, тим більше, для підготовки збірної команди, тому не може нести відповідальність за їх використання.

Як відомо, 13 вересня Равіль Сафіуллін оприлюднив попередній звіт про результати роботи спецкомісії, згідно з яким було виявлено нецільове використання коштів керівниками національної збірної України з легкої атлетики, виділених на підготовку спортсменів, зокрема на підготовку до Олімпійських ігор.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування