Кличко розповів, у скільки йому обходяться вибори

П'ятниця, 14 вересня 2012, 16:32

Вибори до Верховної Ради обійдуться партії "Удар" в 90 мільйонів гривень.

Про це заявив лідер партії Віталій Кличко у п’ятницю на прес-конференції у Львові, повідомляє ZIK.

Він зазначив, що зараз ширяться спекуляції на тему фінансування їхньої партії, начебто одна половина списку причетна до групи Коломойського, інша - до групи Фірташа.

"При цьому ці звинувачення ґрунтуються на тому, що хтось знайомий з кимось, і лише на підставі цього стовідсотково робляться висновки, що хтось когось фінансує", - цитує Кличка видання.

За словами політика, навіть письменниці Марії Матіос приписують зв’язок з адміністрацією президента, бо її родич працює в державній установі.

"Якщо є звинувачення, я хотів би конкретні речі почути, а не думки чи чутки коментувати. Я ще раз хочу підкреслити: ніяких олігархів за нами немає", - заявив Кличко.

"Ми розрахували, що ця кампанія обійдеться десь в 90 мільйонів гривень. Велику частину з цих грошей я взяв на себе", - розповів він.

"Я дуже вдячний партійним осередкам, малому та середньому бізнесу, які взяли на себе відповідальність за окремі регіони. Основна частинка коштів іде на зовнішні носії, на рекламу на телебаченні і підтримку штабів", - підсумував політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування