Чоловік Тимошенко пропонував звинуватити Януковича у вбивстві Щербаня - Мельниченко

Субота, 15 вересня 2012, 09:55

Чоловік екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр пропонував екс-майору Миколі Мельниченку сфальсифікувати дані відеозаписів стосовно інформації про вбивство Євгена Щербаня.

Про це Мельниченко написав у мережі Фейсбук в суботу вранці, передає Інтерфакс-Україна.

"12 липня 2012 до мене звернулася сім'я Тимошенко в особі Олександра Тимошенка з пропозицією... Маючи інформацію про можливість моїх свідчень в Америці на запит Генеральної прокуратури України, Тимошенко запропонував мені надати завідомо неправдиві свідчення проти президента України Віктора Януковича. Свідчити про те, що нібито саме він є замовником вбивства Щербаня, що у мене нібито є запис цих розмов Януковича з Кучмою", - заявив Мельниченко.

"При цьому самі записи необхідно було сфальсифікувати, створити штучно з тих оригінальних зразків їх голосів, які в мене є", - написав екс-майор.

Мельниченко зазначив, що чоловік екс-прем'єра зробив йому цю пропозицію в Празі (Чехія) в офісі громадської організації "Українська європейська перспектива".

"Там я познайомився з Василем Данилівим (бізнесмен, соратник екс-міністра економіки Богдана Данилишина) і дізнався, що офіс належить йому. Згодом, з інших джерел інформації, мені стало відомо, що Данилів заарештований на Україні за підозрою в організації замаху на віце-президента "Родовід-банку" Сергія Дядечка", - зазначив екс-майор.

"Склавши докупи всі відомі мені факти злочинної діяльності кампанії Лазаренка-Тимошенко і їх кримінального оточення, я прийняв рішення відмовитися від пропозиції Олександра Тимошенка і дати правдиві показання і зробити цю заяву", - заявив екс-майор.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування