Кандидата в депутати побили, бо "перейшов дорогу" комусь

Понеділок, 17 вересня 2012, 10:44

У Донецьку невідомі побили кандидата у народні депутати від Радикальної партії і чинного депутата Ленінської райради міста Дмитра Верзилова.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на заяву, яку Верзилов розповсюдив у ЗМІ.

Політик повідомив, що 15 вересня увечері, приблизно о 21:05, він ішов додому після зустрічі з пенсіонерами Ленінського району, і вже біля під'їзду його зустріли двоє невідомих, які напали на нього і стали бити.

"Це було двоє налисо поголених чоловіків, років 30, вищі і кремезніші за мене, в руках у одного з них був предмет, схожий на біту, а другий тримав у руці мою фотографію. Не сказавши мені ані слова, вони повалили мене на землю і стали бити ногами по ребрах, по животу, ударяючи потилицею об асфальт", - заявив Верзилов.

"При цьому чоловік у чорній шкіряній куртці, який тримав мою фотографію, став кричати, що мене йому "замовили", тому що я "перейшов дорогу" дуже впливовій людині, і якщо я продовжуватиму свою громадську діяльність і не відмовлюся від участі у виборчій кампанії – наступного разу вони мене уб'ють", - сказав кандидат.

Знайшли побитого депутата сусіди, які й викликали "швидку".

Але того дня, 15 вересня, лікарі відмовилися госпіталізувати Верзилова, пославшись на "відсутність тяжких травм і загрози життєдіяльності", а наступного дня інші медики - Донецької обласної травматології – констатували факт нанесення побоїв депутатові райради, забій верхньої дихальної області і струс головного мозку.

За словами Верзилова, у Ворошиловському РВВС міліції Донецька 15 вересня у нього відмовилися приймати заяву про напад.

Верзилов упевнений, що побиття пов'язане з його політичною діяльністю, і вважає, що його замовила влада.

Як повідомили УНІАН у громадських організаціях "Союз порятунку Донбасу" і "Донецька міська організація пенсіонерів і дітей війни", 17 вересня на підтримку Верзилова активісти організацій проведуть мітинг протесту під Донецьким міським управлінням МВС. Після мітингу заяву про напад на Верзилова передадуть особисто начальнику міської міліції.

Верзилов балотується у мажоритарному окрузі №43 (Донецьк, Ленінський район).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...