Міліція порушила справу через напад на помічника опозиційного депутата

Середа, 19 вересня 2012, 11:48

За фактом нападу на 34-річного громадянина, довірену особу кандидата в депутати в селі Музичі Києво-Святошинського району порушено кримінальну справу.

Про це йдеться в повідомленні головного управління МВС в Київській області.

Справу порушено за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

За даними міліції, у вівторок близько 19:00, коли довірену особу одного з кандидатів в депутати доставили на автомобілі до будинку, четверо невідомих напали на автомобіль.

Один з них розбив ліве переднє скло та не випускав водія з машини, інші наносили тілесні ушкодження руками і ногами довіреній особі кандидата в депутати. Зловмисники зникли з місця пригоди на автомобілі без державних номерних знаків.

Наразі чоловік знаходиться в одній із столичних лікарень. Проводяться відповідні експертизи, за результатами яких буде встановлено ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень.

В рамках кримінальної справи правоохоронці з’ясовують всі версії скоєння злочину, в тому числі, як заявив сам потерпілий, - за політичними мотивами. Особи, причетні до скоєння даного злочину, розшукуються.

Як повідомлялося, невідомі напали з ножем на довірену особу кандидата від "Батьківщини" Дмитра Андрієвського по 222-му округу Максима Шкуро.

Його побили і нанесли декілька ножових поранень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування