Мер Донецька боїться, що Кличка у Донецьку можуть побити фани?

П'ятниця, 21 вересня 2012, 14:29

У Донецьку 23 вересня, будуть початі "додаткові заходи безпеки", якщо лідер партії "Удар" Віталій Кличко все-таки зважиться приїхати на зустріч із жителями на площу Леніна.

Про це сьогодні після сесії міськради сказав мер Донецька Олександр Лук'янченко, пише Остров

Він уточнив, що фанати "Шахтаря" і "Динамо", які в неділю грають матч Кубка України подали заявки на проведення своїх акцій на тому ж місці, де Кличко збирався зустрічатися у виборцями.

Тому міськрада заборонила Кличку зустрічатися з жителями на площі Леніна й запропонував інше місце.

"Ми просто просили, щоб не було ніяких, так би мовити, непотрібних зіткнень. Тому що останнім часом дуже загострилися випадки, коли фанати футбольних клубів, зустрічаючись, затівають бійки, затівають вандалізм щодо міської інфраструктури й так далі", - сказав він.

"І тут вийшла просто концентрація, що буде матч "Шахтар" - "Динамо", де, так би мовити, напруженість між фанами, ви знаєте. Подали туди ж (на площу Леніна) заявки фани обох клубів на цей же час", - додав він. 

 "Ми попросили, що якщо хочуть зустрітися саме з людьми, політична сила "Удар", те ми надавали їм сцену у вихідний день в парку Щербакова, де дуже багатолюдно", - додав він.

"І якщо зустрічатися з жителями, то там набагато більше буде жителів, ніж на площі Леніна в цей час. І ми запропонували, я вважаю, нормальний хід", - сказав мер.

"Ми обіцяли, що дамо (представникам "Удару") стаціонарну сцену, звук, все те, що стоїть в парку Щербакова - будь ласка, використовуйте. Там у суботу-неділю дуже багатолюдно. Тому, якщо хотів лідер зустрітися з населенням міста, з жителями, то це було б набагато краще", - підкреслив мер.

"Але якщо політична сила не бажає йти на наші пропозиції, то ми перешкоджати не будемо, але будуть вжиті додаткові заходи безпеки, щоб не трапилося, що проста людина потрапить у якусь халепу, щоб його хтось там побив і так далі", - резюмував Лук'янченко. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...