Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свободівця", який заважав Азарову, відпустили

Неділя, 23 вересня 2012, 11:01

Кандидата в депутати від ВО "Свобода" Анатолія Ханка, затриманого в суботу під час візиту прем’єра Миколи Азарова до Полтави, відпустили за відсутністю складу злочину.

Про це повідомляє прес-служба полтавської облорганізації "Свободи".

Націоналістові інкримінували порушення громадського порядку за те, що він вигукнув "Ганьба!" Азарову.

"Я, йдучи собі по обід, побачив юрбу людей із символікою Партії регіонів і підійшов поцікавитися, що там відбувається. В цей час під’їхав кортеж, з якого вийшли: голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко, голова обласної ради Іван Момот та прем’єр-міністр Микола Азаров. Я як націоналіст не зміг промовчати та висловив свою зневагу до антиукраїнської влади вигуками: "Ганьба!", - розповів "свободівець".

За словами Ханка, відразу ж на нього накинулися люди в цивільному і відтіснили на відстань близько 200 метрів.

"Там мене утримували близько двох годин, а потім намагалися забрати в Київський райвідділок міліції, інкримінуючи мені порушення громадського порядку. Але завдяки юридичній підтримці партії, правозахисників та міжнародних спостерігачів, міліціянти змушені були відпустити мене у зв’язку з відсутністю складу злочину", - розповів він.

Прес-служба також повідомляє, що у суботу з самого ранку до офісу Полтавського обласного осередку партії навідалася міліція з прихованою погрозою "не робити нічого цього дня".

Правоохоронці протягом всього дня вели спостереження за офісом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...