Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко каже, що не збирається завершувати кар'єру боксера

Понеділок, 24 вересня 2012, 14:43

Лідер партії "Удар", боксер Віталій Кличко ще раз заявив, що не збирається продовжувати професійну кар'єру боксера.

Про це він сказав на прес-конференції в Донецьку 24 вересня, повідомляє ОстроВ. 

"Усім любителям боксу можу сказати, що ще не один раз буде підніматися прапор і звучати український гімн, коли в ринг буде виходити Кличко", - посміхаючись, сказав Кличко. 

Однак після паузи, додав: "Якщо ви маєте на увазі мене, то я не збираюся боксувати. Є брат, який абсолютно схожий на мене й більш талановитий, більш молодий. Так що я мав на увазі мого молодшого брата Володимира". 

Говорячи про розвиток України й спорту, зокрема, Кличко поскаржився, що 6 мільйонів українців їдуть за кордон, тому що не можуть себе реалізувати в Україні. 

"…Можу сказати, що брати Клички – не виняток... Свого часу ми теж виїхали із країни, щоб реалізувати себе в спорті. Але жити за кордоном я не хочу, я хочу жити в себе на Батьківщині за тими стандартами, стандартами життя сучасних країн, і це є ключовою мотивацією того, чому я знаходжусь в політиці", - сказав кандидат у нардепи. 

За словами Кличка, щоб українські спортсмени не їхали за кордон, "ми створили нашу спортивну компанію, і ви можете 10 разів на рік спостерігати, що хлопці боксують і деякі з них мають звання Чемпіонів світу". 

"Ми створюємо всі умови, інфраструктуру, щоб хлопці не їхали за кордон і змогли реалізувати себе на батьківщині й досягли високих цілей, які ставлять перед собою", - підсумував Кличко. 

Пізніше Кличко на своїй сторінці у Facebook написав, що не збирається завершувати спортивну кар'єру.

"І зараз про завершення моєї кар'єри в спорті мова поки не йде. Вибачте, якщо не достатньо акцентував на це на прес-конференції в Донецьку, яку цитують у ЗМІ", - написав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування