"Регіонал" роздавав букварі зі своїм фото-зверненням

Понеділок, 24 вересня 2012, 22:18

Депутат від Партії регіонів, кандидат-мажоритарник Борис Дейч роздавав букварі кримським першокласникам.

Про це у понеділок повідомляє громадянська мережа "Опора".

 

Унікальний буквар отримали школи Судака, Білогірська, Радянського і Нижньогірського району (виборчий округ №8). На третій сторінці знаходиться звернення Дейча до першокласників, його портрет. На задній частині палітурки надрукована виписка з листа кандидата в депутати синам.

 

Як повідомляється на другій сторінці - підручник рекомендований Міністерством освіти і науки, молоді та спорту. Буквар призначений для загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання з доповненнями, для першокласників Автономної Республіки Крим.

 

"Опора" зазначає, що "ці букварі вважаються під час передвиборної гонки агітаційними матеріалами. На сторінках видання присутні фото та ім'я кандидата в депутати - це агітаційний матеріал.

"Якщо книга видана не за рахунок виборчого фонду, то є порушенням п. 3 ст. 45 закону "Про вибори народних депутатів України", який свідчить, що фінансування передвиборчих агітаційних заходів і матеріалів з джерел, непередбачених частиною другою цієї статті, незалежно від наявності погодження з партіями-суб'єктами виборчого процесу чи кандидатами у депутати, забороняється", - уточнили в організації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування