Порошенко-старший не домовлявся з Калетник, яка платить виборцям по 500 гривень

Вівторок, 25 вересня 2012, 11:57

Олексій Порошенко готовий і далі брати участь у кампанії.

Про це він заявив в коментарі Газета.Ua.

Порошенко-старший пояснив, що в день, коли його син Петро Порошенко оголосив про припинення батьком кампанії, він захворів.

"Цього дня я захворів. Піднялась температура до 39,3 градусів. Поїхав у лікарню. Подзвонив Петро і запропонував: "Батя, давай не будемо ризикувати твоїм здоров'ям". Я дав згоду. Син і сказав про це відразу на Народному віче. Але зараз я почуваю себе дуже добре. Був би готовий і далі продовжувати передвиборчу боротьбу", - сказав Олексій Порошенко.

"Не знаю, чи можлива процедура поновлення в кандидати. Потрібно дізнатися  у юриста. Але зараз я почуваю себе дуже добре. Був би готовий і далі продовжувати передвиборчу боротьбу", - сказав він.

Наразі Олексій Іванович знаходиться у санаторії "Моршин". Йому призначили курсівку на 22 дні.

Чутки про домовленість з сім'єю Калетників Олексій Порошенко спростовує. Адже Олексій Іванович був єдиним реальним конкурентом для Оксани Калетнік, племінниці нардепа і ректора Вінницького аграрного університету Григорія Калетніка та кузини керівника Державної митної служби Ігоря Калетніка.

"В мене, дійсно, є велика підтримка на окрузі. Особливо в Чечельницькому та Піщанському районах. Мені б можна було вже зараз пити шампанське та святкувати перемогу. То нащо мені з кимось домовлятись? Та Оксана внаглу роздавала виборцям гроші. Спочатку по 50 гривень, потім по 500. Кажуть, навіть договори заключала. Про те, що ті зобов'язуються  проголосувати за 500 гривень. Грошей теж ні від кого не отримував. Я людина забезпечена, мені того не треба. Працюю добре, слава Богу. Мені з моїми показниками у сільському господарстві третього Героя давати треба", - пожартував Олексій Порошенко.

Водночас в штабі Олексія Порошенка заявили, що кампанія згорнута, і він не буде балотуватися до Верховної Ради.

"На жаль, ми згорнули кампанію, хоча ми реально могли перемогти", - сказав УП Владислав Синяговський.

Втім, де-юре, Порошенко-старший залишається у виборчій кампанії. "Щоб зняти кандидата з виборів, потрібна його заява і постанова ЦВК. Поки ЦВК не ухвалила таку постанову, він лишається кандидатом", - заявили УП у ЦВК.

Оскільки Порошенко зараз у Моршині, заяву до ЦВК не передавали.

"Станом на вівторок така заява не надходила", - повідомили УП у приймальні члена ЦВК Юлії Швець, яка  є куратором області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News