Янукович відстояв чергу, щоб сфотографуватися з Обамою?

Середа, 26 вересня 2012, 15:25

Президент Віктор Янукович спілкувався з президентом Бараком Обамою під час стандартної процедури фотографування під час прийому з нагоди відкриття 67 Генасаблеї ООН.

Як пише Иносми з посиланням на сербське видання Danas, спілкування під час фотографування триває не більше хвилини.

Янукович з Обамою 

"Протокол цього заходу (крім максимально підвищених заходів безпеки) передбачає, що всі гості чекають у довгій колоні, перш ніж прийде їхня черга привітати, обмінятися декількома фразами й сфотографуватися із президентом США Бараком Обамою", - пише видання. 

"Зустріч кожного запрошеного гостя із президентом США, з урахуванням кількості гостей і тривалістю прийому (до двох з половиною годин), практично зводиться до не більш ніж тридцяти секунд", - додає видання.

У середу у деяких закордонних ЗМІ оприлюднили такі ж самі фото їхніх голів держав із господарями Білого дому.

З Обамою так само перекинулись кількома словами і сфотографувалися президент південноамериканської країни Гайана – Дональд Рамотар.

 Президент Гайани

Також з Обамою фотографувалися президент Латвії Андріс Берзіньш, президент Того Фор Гнассингбе, президент Малаві Джойс Банда з чоловіком.

Президент Латвії
Президент Того
президент Малаві Джойс Банда з чоловіком 

Крім того, з Бараком і Мішель Обамами сфотографувалися міністр закордонних справ Шрі Ланки Пеіріс та генеральний секретар Організації американських штатів.

Міністр закордонних справ Шрі Ланки Пеіріс 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News