Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Королевська запевняє, що була лише свідком ДТП. А мовчала, щоб не піаритися

Середа, 26 вересня 2012, 17:36

Кандидат у народні депутати Наталія Королевська заперечує, що в Луганській області її кортеж потрапив в аварію, у результаті якої були важко травмовані люди.

Про це вона заявила на прес-конференції в Донецьку 26 вересня, повідомляє ОстроВ.

За її словами, свідком аварії був і другий номер у списку "України – Вперед!" Андрій Шевченко. Більше того, вони, за словами політика, посприяли в наданні екстреної допомоги постраждалим.

"Вертаючись із Луганська в Донецьк, на трасі між селами Червоний Луч і Червоний Кут, ми стали свідками аварії. В автомобіль ВАЗ – 2107 врізалася машина ВАЗ – 2110. Пасажири "сімки", люди з якими я підтримую близькі стосунки, просто проводжали нас. Ми негайно відреагували на те, що трапилося, зв'язавшись із лікарнями Донецька й Луганська, які оперативно надали реанімобілі", - розповіла Королевська.

За словами лідера партії "Україна – Вперед!", усі інші трактування цієї дорожньої події є політичною провокацією й чорним піаром. 

Коментуючи, чому в партії так довго мовчали про сам факт ДТП, Королевська сказала, що не хотіла перетворювати цей випадок на передвиборну рекламу.

"Ми з самого початку не стали висвітлювати цієї ситуації. Тому, що кожен, у даній ситуації, надав би посильну допомогу постраждалим. Проте цим скористалися наші опоненти, які готові робити навіть піар "на крові", перекрутивши факти", - відзначила вона.

Як відомо, за фактом ДТП, яке трапилося 1 вересня в Луганській області, була порушена кримінальна справа.

За даними представника Головного управління Міністерства внутрішніх справ в області, одним з учасників дорожньої події була машина кортежу лідера партії "Україна – Вперед" і другого номера виборчого списку партії Андрія Шевченко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...