Соратники Тимошенко очікують рішення Євросуду в найближчі тижні

Середа, 26 вересня 2012, 22:22

Рішення Європейського суду з прав людини у справі Юлії Тимошенко буде прийнято в найближчі тижні.

Про це заявив заступник глави партії "Батьківщина" Григорій Немиря в ефірі 5 каналу.

Відповідаючи на питання, коли очікується рішення за зверненням Тимошенко до Європейського суду з прав людини, він заявив: Ми не знаємо дати коли це буде рішення. Але прецеденти про які ми знаємо, говорять про те, що ми можемо очікувати таке рішення найближчими тижнями".

Крім того, Немиря заявив, що Партія регіонів марно вважає сумнівним схвалення резолюції сенатом США..

"Щодо звинувачень того, що процедура не була дотримана. Або, як її називають в Партії регіонів була сумнівною. Можливо їм вона здається сумнівною, тому що голосували сенатори самі за себе, за інших не голосували, не було побиття інших депутатів, "котят не разводили", и, безумовно, диригента там не було", - уточнив він.

"Що викликає здивування, що такі заяви робить і Міністерство закордонних справ, яке завжди і справедливо вважалося найбільш професійних інституцій України. Те, що зараз відбувається є свідченням деградації МЗС, найвищого керівництва, яке все більше перетворює МЗС в департамент адміністрації президента", - підсумував політик.

Як відомо, резолюція Сенату США закликає звільнити Тимошенко і заборонити в'їзд до США чиновникам, причетним до процесу проти екс-прем'єра.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News