Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Сітронікс" почав встановлювати камери на дільницях

Четвер, 27 вересня 2012, 16:04

Компанія "СІТРОНІКС ІТ" 24 вересня почала встановлювати обладнання для системи відеоспостереження за голосуванням на виборах народних депутатів.

За три дні програмно-апаратними комплексами (ПАК) для організації відеотрансляції обладнані 3949 виборчих дільниць, йдеться в прес-релізі компанії.

На кожному з них встановлено ПАК, що складається з ноутбука Hewlett-Packard на базі процесора i5, двох web-камер високого дозволу Logitech C310, периферійних пристроїв і засобів комутації.

Об'єктами відеоспостереження на виборчих дільницях є місця видачі бюлетенів для голосування і проведення робіт зі списками виборців, а також стаціонарні урни для голосування. В

ідповідно до постанови Центральної виборчої комісії України № 892, обладнання на ділянках встановлено таким чином, щоб не порушувалася таємниця голосування.

У рамках підготовчих заходів до виборів у Верховну Раду, в установці ПАК задіяно близько 4000 фахівців компаній "СІТРОНІКС ІТ" в Україні, "Укртелеком", "МТС Україна", "Інтертелеком" та "Wireless Development Alliance".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...