У міліції припускають, що "караванський стрілець" - псих

П'ятниця, 28 вересня 2012, 21:42

Правоохоронці схиляються до того, що вбивця трьох охоронців у торговельному центрі "Караван" - психічно хворий.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

У свою чергу психологи, яким показали відео злочину, впевнені в протилежному.

Експерти твердять, що чоловік приходив у торговельний центр не вбивати. Але охоронці загнали його у глухий кут - і він був змушений вдатися до зброї.

"Вражає міміка, дуже спокійна міміка в цієї людини. Лице цеглиною, що називається. Оці вбивства - вони дуже автоматизовані, тобто нема розмахування, погроз, цілитися куди, просто підняв і вистрілив. Цей автоматизм просто вражає", - зауважив професор психології Олег Чабан.

Водночас міліція робить поквартирні обходи у столичних масивах, зокрема, на Оболоні, районі, де розташований ТРЦ "Караван".

"Із правоохоронцями тут поспілкувався мало не кожен житель району", - йдеться у сюжеті.

У четвер до міліції подзвонили восьмеро людей, які запевняли, що точно знають чоловіка, оголошеного в розшук. Однак поки що нічия інформація не підтвердилась.

Основним підозрюваним досі залишається якийсь 26-річний киянин, якого все ще шукають.

"Схожість людини, яка була на екранах і та людина, яку зараз шукає міліція – фотографічна. Коли встановлять місце знаходження, порівняють відбитки пальців, то вже зрозуміють, на 100%, чи це ця людина, чи можна її підозрювати у вчиненні цього злочину" – розповів речник МВС Володимир Поліщук.

Водночас у ТРЦ "Караван" спростували інформацію про те, що на момент стрілянини в кімнаті охорони знаходилися люди, які не мають відношення до служби безпеки.

"Інформація, відносно того, що один із загиблих Дмитро Марченко обіймав посаду інженера з охорони праці та опинився в кімнаті охорони випадково, є неправдивою. Посаду інженера з охорони праці займає зовсім інша людина з іншим прізвищем та ім'ям. Дмитро Марченко обіймав посаду інженера з відеоспостереження гіпермаркету. Всі співробітники гіпермаркету, що перебували в момент злочину в кімнаті охорони, є співробітниками служби безпеки", - повідомили представники торгового центру ЛІГАБізнесІнформ.

У ТРЦ сказали, що готові показати трудову книжку Марченка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News