Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Чернівецькій області маршрутка зіткнулася з БТРом

П'ятниця, 28 вересня 2012, 22:38

У Чернівецькій області бронетранспортер БТР-80 врізався у маршрутку з пасажирами.

ДТП сталося у селищі Неполоківці Кіцманського району Чернівецької області. Внаслідок нього було госпіталізовано 4 особи.

Попередньо встановлено, що колона військової техніки рухалася в супроводі 3 машин військової безпеки дорожнього руху зі швидкістю 20 км/година.

На закругленій ділянці дороги механік-водій БТР-80 допустив незначний вихід носової частини бойової машини за розділову лінію дорожньої розмітки, внаслідок чого сталося зіткнення БТР із задньою частиною пасажирського мікроавтобуса Mercedes Sprinter-709, що рухався в зустрічному напрямку за маршрутом "Снятин - Чернівці".

 
 

У ДАІ схиляються до версії, що причиною зіткнення БТРу з маршруткою стала несправність бойової машини, повідомляє ТСН.

"За попередніми даними у БТРі була несправна рульова колонка. У водія БТРу відказала рульова колонка, тому він виїхав на смугу зустрічного руху", - повідомив старший інспектор ВДАІ УМВС України в Чернівецькій області Іван Добровольський.

Але у Міноборони з цією версією не згодні і вважають винуватцем водія маршрутки, який не надав перевагу у русі військовому транспорту.

При цьому в Мінобороні підтверджують, що частина бронетранспортеру під час повороту таки виїхала на зустрічну смугу, де і зіштовхнулася з мікроавтобусом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування