За Тимошенко стежать невідомі "збоченці"?

Середа, 5 вересня 2012, 12:06

Партія "Батьківщина" заявляє що в лікарні "Укрзалізниці" нелегально та невідомо ким встановлені три відеокамери.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Батьківщини".

Під час слухання в Окружному адміністративному суді Києва позову Тимошенко щодо неправомірності дій пенітенціарної служби та Міністерства охорони здоров‘я з‘ясувалося, що лише три з шести камер відеоспостереження, встановлених на дев‘ятому поверсі лікарні "Укрзалізниці" належать пенітенціарній службі.  

Представники пенітенціарної служби надали суду план-схему, де зазначені пости охорони та місцезнаходження камер відеоспостереження.

"Вони визнали, що лише три камери були встановлені Державною пенітенціарною службою, та не володіють інформацією хто є власником ще трьох відеокамер. Пенітенціарна служба також не знає, хто переглядає запис з цих трьох відеокамер та куди ці відеозйомки можуть потрапити", - йдеться в повідомленні.

Партія відзначає, що показовим є той факт, що ці відеокамери невідомого походження знаходяться на території, за яку відповідає лише пенітенціарна служба.

Працівники служби також не змогли відповісти, чи є ще на поверсі, де проходить лікування Юлія Тимошенко, інші незаконно встановлені відеокамери.

"Ми вимагаємо від влади Януковича припинити порушувати право Тимошенко на конфіденційність та інші провокаційні дії щодо неї, встановити ім‘я та посади збоченців, які постійно та цілодобово підглядають за лідером опозиції та відкрити проти злочинців кримінальні справи", - заявляють в партії.

В повідомленні відзначається, що, якщо кримінальні справи не буде заведено і винні не будуть покарані, це стане ще одним підтвердженням того, що це відео записується для президента Віктора Януковича, "який отримує насолоду, спостерігаючи за знущаннями над Юлією Тимошенко, яку, через страх втрати владу, він незаконно позбавив волі".

Раніше Тимошенко скаржилася на те, що її знімали на камеру співробітники пенітенціарної служби.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...