Тюремники знімали Тимошенко, бо її донька зухвала

П'ятниця, 31 серпня 2012, 17:07

Пенітенціарна служба пояснює відеозйомку зустрічі Юлії Тимошенко з донькою Євгенією зухвалою поведінкою останньої щодо них.

Про це заявив журналістам заступник начальника управління пенітенціарної служби Харківської області Андрій Лапінський, повідомляють Українські новини.

За його словами, Євгенія прибула до екс-прем'єра в 14:00.

Згідно з графіком, який був затверджений головним лікарем лікарні, у Тимошенко був вільний час до 16:30, після чого були заплановані медичні процедури, які повинні були закінчитися до 20:00.

"4 рази співробітники заходили і пропонували Євгенії покинути Юлію Володимирівну і дати їй можливість проходити ці процедури, але Юлія Володимирівна зірвала ці процедури, і дочка вийшла від неї в 9-ій годині", - сказав він.

За словами Лапінського, співробітники пенітенціарної служби вирішили знімати те, що відбувається на відео після того, як Євгенія спробувала дізнатися дані співробітників і заявила, що опублікує їх в Інтернеті.

"Після чергового прохання працівників служби залишити зону, що охороняється, Євгенія почала фактично погрожувати співробітникам пенітенціарної служби, вимагала назвати свої прізвища, начебто для публікації інформації про них у ЗМІ, поводити себе агресивно", - йдеться в повідомленні пенітенціарної служби.

"Так, ми знімали, тому що до зйомки дочка Юлії Володимирівни вела себе зухвало по відношенню до наших співробітників. Якщо в нашу сторону триватимуть такі неправдиві виступи, ми це відео покажемо, і будемо далі знімати такі моменти", - сказав Лапінський.

У цей же час від самої Тимошенко прозвучала погроза, що вона "наставить собі на руках синці і покаже їх пресі", що також стало однією з причин здійснення відеофіксації подій.

Він зазначив, що в разі повторення подібних дій пенітенціарна служба залишає за собою право публікації цього відео в мас-медіа.

Лапінський уточнив, що зйомка проводилася протягом години, починаючи з 19:00.

За його словами, у цей час Євгенія спілкувалася з екс-прем'єром.

Як відомо, Тимошенко в п'ятницю відмовилася від лікувальних процедур в результаті погіршення стану здоров'я через відеозйомку представником Пенітенціарної служби її зустрічі із захисником і донькою Євгенією Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...