Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Pussy Riot наштовхнули Путіна на роздуми про груповий секс

Четвер, 6 вересня 2012, 11:23

Президент Росії Володимир Путін назвав шабашем акцію групи Pussy Riot в храмі Христа Спасителя.

Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на його інтерв'ю телеканалу Russia Today.

"Те, що вони зробили в храмі: вони спочатку в Єлоховській церкві прийшли і там влаштували шабаш, потім перебралися в інший храм і там влаштували ще один шабаш", - сказав він.

Путін нагадав, що кілька років тому у великому московському супермаркеті одна з учасниць цієї групи повісила три опудала з написом, що потрібно звільнити Москву від євреїв, від гомосексуалістів і від гастарбайтерів.

"Мені здається, що вже тоді влада повинна була б звернути на це увагу. Після цього вони влаштували сеанс групового сексу в публічному місці. Це, як кажуть, їхня справа, люди вправі займатися всім, чим хочуть, якщо це не порушує закон, але в публічному місці, мені здається, що вже тоді слід було б звернути на це увагу влади", - зазначив президент.

"Потім ще виклали (запис) в інтернет. Деякі з любителів кажуть, що груповий секс краще, ніж індивідуальний, тому що тут, так само як в будь-якій колективній роботі, "сачканути" можна. Але, повторюю, це справа кожної конкретної людини, але викладати в інтернет - це, на мій погляд, питання спірне і може підлягати теж якийсь правовій оцінці", - додав він.

Президент нагадав про важкий час для віруючих в радянський період, коли постраждало дуже багато священиків, причому не тільки православних, але і мусульман і представників інших релігій, було знищено багато церков, всі традиційні конфесії зазнали величезних збитків.

Він зазначив, що зараз не буде коментувати, чи є вирок виправданим.

"Я думаю, що у цих дівчат є адвокати, і вони повинні займатися захистом їхніх інтересів у суді. Можуть заперечити вирок у вищій інстанції і домагатися його перегляду. Але це їхня справа, це чисто юридичне питання", - сказав президент.

Сам же Путін, за його словами, переконаний, що покарання має бути адекватне вчиненому.

Як відомо, Надія Толоконникова, Марія Альохіна та Катерина Самуцевіч 17 серпня були засуджені до двох років колонії за хуліганство з мотивів ненависті і ворожнечі за акцію в храмі Христа Спасителя, де вони виступили з так званим панк-молебнем "Богородиця, Путіна прожени".

17 серпня їх визнали винними і засудили до 2 років позбавлення волі у виправній колонії загального режиму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування