Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники заявляють, що за Тимошенко стежить ще й міліція

Четвер, 6 вересня 2012, 18:41

Три додаткові камери відеоспостереження встановлені в лікарні "Укрзалізниці", де перебуває екс-прем'єр Юлія Тимошенко, належать органам внутрішніх справ.

Про це повідомив представник Державної пенітенціарної служби з розгляду в Окружному адмінсуді Києва позовної заяви Тимошенко Мотлях С.Г., якого цитує прес-служба відомства.

"Офіційно заявляю, що представляючи інтереси ДПСУ в суді, на запитання суду про підстави встановлення камер відеоспостереження в палаті, де перебуває засуджена, мною було зазначено, що в палаті… адміністрацією Качанівської виправної колонії (№54) встановлено три камери відеоспостереження", - уточнив він.

"Водночас, на запитання суду щодо належності інших камер, які встановлені у приміщеннях загального користування, поруч з палатою, де знаходиться Тимошенко та на прилеглій території, було пояснено, що камери належать органам внутрішніх справ, які здійснюють охорону громадського порядку у Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці", - додав чиновник.

Служба нагадує, що "колегія суддів ухвалила рішення щодо направлення відповідних запитів до МВС та керівництва лікарні з даного приводу".

Як відомо, раніше прес-служба партії "Батьківщина" поширила інформацію щодо приховування Державною пенітенціарною службою відомостей про належність камер відеоспостереження, встановлених на 9 поверсі лікарні та на подвір’ї.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування