Кличко обіцяє ігнорувати руку Чечетова

Середа, 10 жовтня 2012, 09:29

Лідер партії УДАР Віталій Кличко обіцяє, що корупції у фракції його парії в парламенті не буде.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті Комерсант-Україна, відповідаючи на запитання, як він боротиметься з можливою корупцією в рядах своєї фракції.

"Тільки авторитетом, моральними якостями. Ми будемо ініціювати створення антикорупційного агентства", - сказав він.

"Ми маємо намір внести закон, що дозволяє виборцям відкликати чиновників, суддів, депутатів, якщо ті не виконують свої функції, або діють у своїх інтересах, або перетворилися в "тушки", - сказав він.

"Має існувати й право людей на участь у законотворчості, щоб, зібравши підписи, 150 тис. громадян могли ініціювати невідкладний розгляд парламентом того або іншого важливого законопроекту", - сказав він. 

"Ми не будемо працювати, як працює сьогоднішній парламент – за помахом руки пана Чечетова (перший заступник глави фракції Партії регіонів). Кишеньковою наша партія ніколи не стане", - пообіцяв він.

Він також висловив сподівання, що після виборів буде створена демократична більшість у парламенті разом з опозицією.

"Зараз ми робимо все, щоб об'єднати наші дії й одержати більшість. Для цього погоджуємо кандидатури по округах. Сподіваюся, ми все-таки сформуємо більшість. Якщо ж ні, то в жодному разі ні на крок не відступимо від своїх принципів, декларацій і завдань і будемо в опозиції", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...