Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зі збірної з легкої атлетики прогнали ще двох тренерів

Середа, 10 жовтня 2012, 18:27

Начальника штатної збірної команди з легкої атлетики Руслана Руссу та старшого тренера Костянтина Степанцова звільнено.

Про це повідомляє Державна служба молоді та спорту України.

Руссу звільнено у зв'язку з невиконанням п. 2.4.1. та п. 2.4.12. контракту (за умовами, передбаченими контрактом), п.8 ст.36 КЗпП, на підставі акту Держмолодьспорту від 13 вересня 2012 року та пояснювальної записки від 20 вересня 2012 року.

Степанцова звільнено на підставі невиконання п. 2.4.18 контракту (за підставами, передбаченими контрактом), п.8 ст.36 КЗпП на підставі акту Держмолодьспорту від 13 вересня 2012 року, протоколу опитування від 10 вересня цього року та акту комісії від 10 жовтня 2012 року.

Як відомо, 24 вересня з посади Державного тренера штатної збірної команди з легкої атлетики було звільнено Валерія Олександрова, а 27 вересня - Олександра Апайчева звільнено з посади головного тренера штатної збірної команди з легкої атлетики.

Раніше українські легкоатлети вимагали відставки президента Федерації легкої атлетики Валерія Борзова через махінації з фінансування та проведенням змагань.

Спецкомісія Держмолодьспорту виявила, що тренери збірної легкоатлетів займалися фінансовими махінаціями, зокрема, щодо підготовки до Олімпійських ігор.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування