Уряд Грузії пішов у відставку

Четвер, 11 жовтня 2012, 08:24

Весь склад уряду Грузії пішов у відставку в ніч на четвер.

Таке клопотання уряду задовольнив президент Михайло Саакашвілі, передає Новости Грузии з посиланням на офіційний сайт президента.

"За розпорядженням президента Грузії Михайла Саакашвілі, задоволене клопотання уряду про відставку", - говориться в заяві.

"На підставі цього ж розпорядження на нього покладене виконання обов'язків до призначення нового уряду. Новий склад уряду Грузії буде представлений парламенту нового скликання у встановлений Конституцією термін", - говориться в заяві.

Партія Саакашвілі "Єдиний національний рух" програла парламентські вибори 1 жовтня, одержавши 67 з 150 місць у парламенті.

Коаліція "Грузинська мрія", очолювана мільйонером Бідзіною Іванішвілі, одержала в парламенті нового скликання 83 депутатських мандата.

Іншим політичним силам, що брали участь у виборах, не вдалося перебороти 5-відсовковий бар'єр, необхідний для проходження в парламент.

У понеділок Іванішвілі представив список кандидатур на посади в новому складі кабінету міністрів, що буде затверджений парламентом на першому засіданні приблизно 20-21 жовтня.

Серед запропонованих міністрів і колишній динамівець Каха Каладзе.

До того моменту діючий кабінет міністрів буде виконувати свої обов'язки під контролем переможців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування