Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Провладні соціологи стверджують, що "Батьківщина" виграє в "УДАРу"

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 21:54

"Батьківщина" випереджає партію "УДАР".

Про це свідчать дані опитування групи "Research & Branding Group", які оголосив соціолог компанії Євген Копатько в ефірі Шустер Live.

Згідно з даними їх останнього опитування Партія регіонів набирає 27,8% голосів. "Батьківщина" набирає 19,4%, а партія "УДАР" - 16,6%.

Згідно з даними опитування, Компартія набирає 11,2%, ВО "Свобода" - 4,7%, партія "Україна - вперед" - 2,8%. Похибка опитування становить 2%.

"Ми вважаємо, що на виборах буде участь більше 60%", - сказав Копатько, додавши, що за даними компанії близько 70% респондентів визначилися з вибором. "11% на південному сході визначаться найближчим часом, і 19% на заході", - сказав він.

"За нашими даними на 25 вересня "УДАР" випереджав "Батьківщину" на 1,5%. Зараз вже "Батьківщина" випереджає", - додав Копатько.

Як відомо, "Research & Branding Group" під час кількох виборчих компаній співпрацювала з Партією регіонів.

Крім того, в ефірі були оприлюднені дані останнього опитування групи "Рейтинг", згідно з якими "УДАР" випереджає "Батьківщину".

Згідно з результатами цієї компанії, Партія регіонів набирає 23%, "УДАР" - 17,9%, "Батьківщина" - 16,6%, Компартія - 12,8%, ВО "Свобода" - 6%, "Україна - вперед" - 3,1%. Не визначилися - 17,2%.

Було опитано 2 тисячі респондентів. Похибка - 2,2%.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: