Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Полтавських "свободівців" зупинили по дорозі до Києва

Неділя, 14 жовтня 2012, 10:18

Полтавським "свободівцям", які все ж виїхали до Києва в ніч на неділю сімома мікроавтобусами, у передмісті Полтави співробітники ДАІ заборонили здійснювати рейс.

Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", це пояснювали різними причинами: "фара подряпана, не достатньо документів для перевезення пасажирів тощо".

Голова Полтавської міськорганізації партії Роман Чабановський повідомив, що полтавські свободівці вийшли з автобусів і організованою колоною, вигукуючи гасла й речівки, рушили по трасі Полтава-Київ. Машини ДАІ, як тільки вони наближаються, від’їжджають далі.

Прес-служба партії також повідомляє, що в ніч на неділю до Києва з різних обласних центрів у супроводі ДАІ виїхали десятки автобусів з особами спортивної статури всередині.

Подібну колону бачили полтавські свободівці, які на знак протесту проти перешкоджання проїзду полтавської делегації на з’їзд ВО "Свобода" та Марш боротьби заблокували трасу Харків-Київ поблизу Полтави.

Прес-служба також повідомляє, що в неділю близько 10:00 на стаціонарному пропускному пункті у Корці Рівненської області ДАІ зупинила рух автобусів делегатів з’їзду ВО "Свобода" і заборонила рухатися далі.

Свободівці у відповідь на брутальне порушення міліцією конституційних прав громадян, а також на брутальне втручання у хід виборчого процесу перекрили на пішохідному переході автомобільний рух трасою Київ – Чоп. Це тривало доти, доки міліціянти не пустили далі колону автобусів ВО "Свобода".

Прес-служба зазначає, що в неділю по завершенні Маршу Боротьби о 18:00 в Києві відбудеться з’їзд ВО "Свобода".

Таким чином "Свобода" вбачає в тиску міліції на перевізників перешкоджання партії у здійсненні політичної діяльності, оскільки серед людей, які мають приїхати до Києва, значна частина є делегатами з’їзду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування