Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Львова вирішив створити партію

Неділя, 14 жовтня 2012, 18:45

Мер Львова Андрій Садовий ініціює створення нової політичної партії на базі громадської організації "Самопоміч".

"Відчуваю, що цей крок сьогодні потрібен для подальшого досягнення поставленої мети - побудувати країну, в якій хочеться жити. Тож виступаю з ініціативою створення політичної партії "Самопоміч", - цитує Інтерфакс-Україна повідомлення Садового у Facebook.

"Ми починаємо збір підписів українців за створення партії "Самопоміч". Вірю, що нам вдасться зібрати достатній коло однодумців, щоб побудувати український будинок на своїй землі" - зазначив мер Львова.

Як зазначено в заяві мера, партія буде засновувати свою діяльність на принципах християнської моралі, а ідеологічним центром нової політичної сили він бачить місто Львів.

У Львові існує громадська організація "Самопоміч", близька до мера. Саме діяльність цієї організації допомогла Садовому стати мером.

У той же час, в неділю близько 500 чоловік разом з Садовим провели флеш-моб на площі Ринок у центрі міста, під час якого співали повстанські пісні з нагоди 70-ї річниці створення Української повстанської армії.

Як повідомляють "Українські новини", флеш-моб почався виконанням пісні "Зродились ми великої години", яка є гімном Організації українських націоналістів.

У заході взяли участь 33 хори, а також прості жителі Львова та області.

Також близько 1,5 тис. чоловік в неділю провели у Львові Марш слави УПА.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування