"Свободівець": обмін, який пропонує Кличко, абсолютно нереальний

Неділя, 14 жовтня 2012, 22:47

ВО "Свобода" на з'їзді в неділю не знімала своїх кандидатів у мажоритарних округах з огляду на домовленості Об'єднаної опозиції з "УДАРом".

Про це повідомив в ефірі каналу ТВі член політради ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.

Він зазначив, що на всіх 35 округах, на яких представлені кандидати від "Свободи", вони є узгодженими кандидатами від опозиційних сил і мають більші шанси на перемогу, ніж кандидати від "УДАРу".

Він також висловив думку, що обмін, який пропонує Об'єднаній опозиції партія "УДАР" є "абсолютно нереальним".

"По Києву два відверто непрохідних кандидата від УДАРу, я навіть, чесно кажучи, не знаю взагалі, хто це такі, але при цьому їх хочуть обміняти на сім людей, які реально перемагають на своїх округах", - сказав "свободівець".

На його думку, Олександр Бригинець і Ксенія Ляпіна не мають зніматися з виборів.

Водночас він зазначив, що не бачив соціологічних досліджень, згідно з якими "УДАР" і "Батьківщина" роблять висновки про рейтинги кандидатів.

Іллєнко також відзначив той факт, що у Рівному кандидатуру від "УДАРу" було знято не на користь єдиного кандидата від опозиції, а на користь Віктора Матчука, "який, судячи з позиції партії "Наша Україна" в Рівненській області, має якісь тісні моменти з владою, його важко назвати опозиційним кандидатом".

"Хоча там іде свободівець як єдиний кандидат від опозиції, який має всі шанси перемогти", - сказав Іллєнко.

Водночас він зазначив: "Мені б не хотілося б, щоб виглядало так, що "Свобода" має якісь претензії до УДАРу. Будь ласка, якщо вдасться домовитися з "Батьківщиною", ми тільки за і тільки будемо двома руками плесками".

Разом з тим, він вважає, що "УДАРу" треба було домовлятися з Об'єднаною опозицією про спільних кандидатів раніше, як це зробила "Свобода".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News