Вертодром Януковича обійшовся у 290 мільйонів

Понеділок, 15 жовтня 2012, 13:03

Вертолітний майданчик на Парковій дорозі обійшовся інвестору у 290 мільйонів гривень.

Про це йдеться в сюжеті 5 каналу.

За словами, представника компанії "Амадеус Ко", яка отримала 2,18 га під будівництво вертодрома, Олега Лисюка, жодної державної копійки на будівництво не витратили.

Лисюк додав, що на вертолітному майданчику не буде ні боулінг-центру, ні гральних залів, як планувалося спочатку, а буде соціальний центр, де зможуть виступати творчі колективи. Деякі навіть безкоштовно.

"Будуть проходити виставки, від концертів знаменитостей до проведення наукових конгресів. Але ми не можемо щодня здавати цей майданчик, бо тут вже літають вертольоти", - додав Лисюк.

До слова, у столичній мерії, яка виділила землю під вертодром, кажуть, що до вертолітного майданчику ніяк не причетні.

"Місто до цього не має ніякого стосунку. Звертайтесь у міністерство", - сказав начальник Головного управління транспорту КМДА Євген Водовозов.

Відхрестилися і в Мінінфраструктури. Зокрема, на запит відповіли, що будівництво об’єкту не замовляли і про подальше його функціонування не знають.

Хоча, як відомо, профільний міністр Борис Колесніков особисто перерізав червону стрічку на відкритті вертодорому, бо той входив у програму підготовки до Євро-2012.

Тим часом ДУС з Управлінням держохорони вивчають можливість використання президентом повітряного транспорту у Києві.

"Але рішення з цього питання ще не прийнято", - йдеться у відповіді на запит.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування