Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: соціологія по деяких мажоритарниках розходилася на 18%

Вівторок, 16 жовтня 2012, 08:22

Розбіжності в соціологічних дослідженнях Об'єднаної опозиції й партії УДАР для визначення єдиних мажоритарникыв, по деяких округах досягали 18%.

Про це в понеділок в ефірі 5 канала завив депутат із фракції БЮТ Сергій Соболєв, передає ЛIГАБiзнесIнформ.

"Якщо чітко, то так - протиріччя дуже великі, і розбіжності, за нашими підрахунками, по окремим соціологіям досягали від 1% до 18%", - сказав Соболєв.

Однак, за його словами, є близько десяти кандидатів і від однієї, і від іншої опозиційної сили, кожний з яких має всі шанси перемогти провладних кандидатів.

"Зараз питання не в соціології, питання зараз у принципі, на сьогоднішній день є, як мінімум, десять кандидатів від нашої Об'єднаної опозиції, і від Удару не менше кандидатів, які тепер мають реальний шанс змагатися на виборчих округах проти представника влади", - зазначив політик.

Раніше, 14 жовтня УДАР зняв з реєстрації 32 кандидата в мажоритарних округах: 26 - на користь кандидатів від Батьківщини, інших - на користь інших рейтингових представників опозиції-мажоритарників.

У відповідь 15 жовтня Батьківщина зняла з передвиборної гонки 26 кандидатів у депутати по мажоритарних округах на користь партії Віталія Кличка.

Пізніше УДАР висловив подив списком кандидатів, яких Об'єднана опозиція вирішила зняти з виборів на користь партії Кличка. УДАР вважає, що в Батьківщині узяли гору амбіції й вузькопартійні міркування, а не прагнення до спільної перемоги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування