Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Financial Times: українці чекають, коли Кличко відправить Януковича у нокаут

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 13:21

Мільйони українських виборців хочуть побачити, як боксер Віталій Кличко відправить у політичний нокаут президента Віктора Януковича.

Про це пише Financial Times, повідомляє Инопресса.

У Черкасах Кличко заявив, що настав час завдати вирішального удару по корупції, політичному кумівству, авторитаризму і злодійству, пише видання.

Опитування показують, що підтримка його партії "УДАР" подвоїлася з весни цього року і склала 16%, погрожуючи перевершити за популярністю партію Юлії Тимошенко і підбираючись до 23% Партії регіонів Януковича, відзначає автор статті.

Кличко стверджує, що він підтримає законодавчу ініціативу зі звільнення Тимошенко, яка є "без сумніву, політичним в'язнем". Але його успіх частково базується на відсутності її харизматичної агітації, вважає автор статті.

"УДАР завоював велику популярність у Західній і Центральній Україні - у вотчині Тимошенко, але справи Кличка так само добре йдуть і в російськомовних східних регіонах країни", - аналізує передвиборну ситуацію автор.

Журналіст звертає увагу на обіцянки Кличка, у разі якщо опозиція виграє вибори, об'єднати зусилля з партією Тимошенко "Батьківщина".

У країні, де політики роз'їжджають в розкішних автомобілях у супроводі поліцейського ескорту, Кличко подорожує в рамках передвиборної кампанії в скромному міні-фургоні.

Що нехарактерно для українських політиків, він відповідає і на явно провокативні питання виборців на передвиборних зборах, зауважує кореспондент.

Якщо йому вдасться привести опозицію до перемоги на цих виборах, Кличко, принаймні, так само струсоне українську політику, як це зробив грузинський мільярдер Бідзіна Іванішвілі в своїй країні, вважає автор статті.

"Не знаю, скільки раундів це займе, але я буду боротися до кінця", - наводить видання слова Кличка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування