Яценюку прикро, що Кличко ставить під сумнів коаліцію

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 20:40

Глава ради об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк згоден з думкою, що демократична більшість у Верховній Раді досі знаходиться під питанням.

Такий висновок можна зробити з його інтерв’ю, яке було показане в ефірі 5 каналу з нагоди підписання угоди про створення коаліції в майбутньому парламенті з партією "Свобода".

"Ця угода неймовірно важлива, тому що вона дає відповідь на запитання: хто в наступному парламенті? Для того щоби ми всі разом перемогли, то треба часто густо забути про те, що у тебе є якісь свої особисті інтереси", - зазначив він.

"Ми ретельно працювали над цією угодою, ми звичайно, запрошували інші політичні сили, і ця угода вона є конкретним планом дій", - додав Яценюк.

При цьому він уточнив, що у них "готові конкретні закони, які потрібно буде приймати".

"Ми дали відповідь на питання, що буде робити демократична більшість в парламенті. Не всі до нас приєдналися ", - зазначив політик.

При цьому на зауваження журналіста, що з огляду на те, що лідер "Удару" Віталій Кличко не підписав документ про майбутню коаліцію, демократична більшість знаходиться під питанням, Яценюк сказав: "І це дуже прикро. І це дуже прикро, бо якщо б це були перші перемовини, то можна було б сказати, що ми не так перемовляємося, як треба. Але нам вдалося домовитися з 8 партіями. Нам, на жаль, не вдалося отримати підпис партії "Удар" Віталія Кличка".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування