Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кандидату від "УДАРу" загрожує до 12 років в'язниці

Неділя, 21 жовтня 2012, 21:53

Проти кандидата від "УДАРу" за тернопільським округом № 164 Віталія Ломаковича було порушено кримінальну справу у зв'язку з обвинуваченням у шахрайстві.

Про це повідомляє інформаційний департамент місії спостерігачів CIS-EMO, відзначаючи, що збіг порушення справи з виборами до Верховної Ради може бути не випадковим.

Тернопільська інтернет-газета "Про все" опублікувала лист, згідно з яким Ломакович звинувачується в реалізації шахрайських корупційних схем. Таке звинувачення підкріплено постановою слідчого УМВС м. Києва від 27 вересня 2012 року про порушення кримінальної справи за ст. 191 КК України.

Згідно з цією статтею, обвинувачений може отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

"Постанова про відкриття кримінальної справи не є причиною вважати людину винною", - нагадує головний науковий консультант CIS-EMO Станіслав Бишок.

"Сама поява такої інформації за два тижні до виборів може служити для дискредитації кандидата в очах виборців. Якщо ж корупційні схеми, про які йде мова, дійсно мали місце бути, то хочеться побажати партії "УДАР" ретельніше підходити до вибору своїх кандидатів", - додає Бишок.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування