Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиційні кандидати в Києві розповіли про нові способи фальсифікації

Вівторок, 23 жовтня 2012, 13:24

В опозиції заявляють про нові способи фальсифікації волевиявлення громадян на виборах 28 жовтня.

Про це заявили київські опозиційні кандидати Володимир Бондаренко, Володимир Ар’єв та Дмитро Андрієвський на прес-конференції у вівторок.

Зокрема, Бондаренко продемонстрував отриману зі штабу Олександра Пабата, "який виступає як самовисуванець, однак є прихованим кандидатом від влади", соціальну угоду між ним та громадянами округу.

В угоді йдеться про те, що, підписавши її, громадянин зобов’язується виступити активістом на підтримку даного кандидата. За словами Бондаренка, підписуючи цю угоду, людина отримує 150 гривень і обіцянку отримати ще 250 в разі перемоги Пабата на виборах.

 
 

Бондаренко також повідомив, що в Києві "на повну силу працює пірамідальна система фальсифікацій, яка залишилася в спадок від Леоніда Черновецького".

Крім того, за його словами, лікарі у місцевих поліклініках отримали вказівку відправити 4% персоналу на лікарняний на 3 дні, "щоб вони або не ходили на вибори, або проголосували за кандидата від влади".

У свою чергу, Ар’єв повідомив, що "прихований кандидат від влади Лев Парцхаладзе веде підкуп шляхом роздачі запрошень до театру в районі Академмістечка, які в театрі міняються на квитки".

За його словами, лікарі діагностичного центру на Мінському масиві Києва отримали завдання від райдержадміністрації "не виписувати людям рецепти і не направляти на аналізи, поки їм не нададуть паспортні дані і не засвідчать своїм підписом намір голосувати за ПР".

Ар’єв також заявив, що його конкурент по округу Олександр Третьяков розповсюджує фальшиві випуски відомих газет та листівки, в яких позиціонує себе як представника об’єднаної опозиції. Зокрема, у газетах, за словами Ар’єва, на одній сторінці міститься зображення Третьякова разом із Кличком, а на іншій сторінці – Кличка разом із Тимошенко.

 
 

Водночас, Андрієвський розповів, що його штаб виявив декілька адрес квартир, в яких "прописано від 30 до 50 осіб з різними прізвищами та датами народження".

За його словами, це робиться для того, щоб у день голосування ці люди могли проголосувати потрібним чином на даному окрузі.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування