В "Батьківщині" вказують, що на "ударівці" шапка горить

Вівторок, 23 жовтня 2012, 19:16

Лист Юлії Тимошенко на підтримку кандидата від "Батьківщини" Ксенії Ляпіної, який розповсюджується в якості листівки у окрузі №216, справжній.

Про це заявили в прес-центрі Київського регіонального штабу об’єднаної опозиції "Батьківщина".

Як відомо, раніше кандидат від партії "Удар" Олексій Давиденко заявив, що Ляпіна поширює листівку з листом Тимошенко, яка дискредитує його. Давиденко сумнівався у справжності цього листа.

"Ми, звісно, розуміємо реакцію кандидата, який з обуренням сприймає правдиву інформацію про себе і називає листівку від конкурента по округу, представниці "Батьківщини" Ксенії Ляпіної "поливанням брудом", - йдеться в повідомленні.

"Але факт "тушкування" колишнього БЮТівця у Київраді - абсолютно відкрита інформація. І саме тому у своєму зверненні Юлія Тимошенко закликає виборців підтримати Ляпіну, а не колишнього соратника-перебіжчика", - заявляють у штабі опозиції.

У штабі також повідомляють, що у своєму зверненні на підтримку Ляпіної, Тимошенко жодним словом не вказує на прізвище Давиденка. Вочевидь, це ситуація, коли "на злодієві шапка горить".

Столична "Батьківщина" зазначає, що Тимошенко дійсно особисто висловлювала підтримку деяким кандидатам у депутати від опозиції.

І її підтримка Ляпіної закономірність, адже Ляпіна є узгодженим кандидатом від ОО "Батьківщина" по 216-му округу Києва.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування