Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко: Я б змінив 50% Кабміну

Середа, 24 жовтня 2012, 08:53

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко впевнений, що після виборів будуть зміни в складі Кабінету міністрів.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті Комерсант-Україна.

"Звичайно, до виборів ніхто не буде про це говорити, але я знаю, що зміни повинні бути й на центральному рівні", - сказав він. 

"Я не готовий говорити про персоналії, але будь моя воля - я поміняв би більше 50%. І це потрібно робити швидко, щоб нові люди мали можливість відразу почати роботу. Я б робив ротацію вже цього року", - заявив він.

Відповідаючи на запитання, чи залишиться він в уряді, або перейде в Раду, Тігіпко відповів:

"Я буду максимально концентруватися на реформах. Це те, що мене цікавить. Конкретне місце роботи буде визначено пізніше".

"Насамперед це буде вирішувати партія, але я теж маю свої погляди й ідеї. І якщо мені буде запропоноване те, що мене не влаштує, я залишаю за собою право не погоджуватися", - додав він. 

Відповідаючи на запитання про президентські вибори 2015 року і якою він бачить свою роль, Тігіпко відповів: "Це буде роль, визначена партією. Хочуть партійці цього або не хочуть, але вони прив'язані до партії, у них обмежений простір для маневру, вони мають погоджувати дії з інтересами партії". 

Він також висловив упевненість, що в 2015 році від влади буде тільки один претендент на посаду президента. Відповідаючи на репліку про те, що можливе структурування груп впливу в ПР, він відповів:  

"Я не думаю, що Партія регіонів зробить такий подарунок опозиції".

"Так, певні дискусії в партії повинні бути, інакше це не партія, а мертвий організм. Але ці дискусії повинні закінчуватися виробленням єдиної позиції, що потім підтримується всіма групами усередині партії. Інакше це буде не партія, а дискусійний клуб", - додав він. 

Суперниками від опозиції на президентських виборах він назвав " і Кличка, і Яценюка, і Тимошенко". "Явного лідера немає", - додав він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування