Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

В штабі Донія заявляють, що перед виборами їх "підставили"

Четвер, 25 жовтня 2012, 15:01

У виборчому штабі кандидата Олеся Донія заявляють, що невідомий у четвер підкинув їм в офіс пачку "провокативних" листівок, направлених проти конкурента Донія.

Про це "Українській правді" повідомили у штабі кандидата.

"Близько 13.00 в приміщення Комітету захисту української мови, який очолює Доній, зайшов невідомий. Він кинув на підлогу пачку провокативних листівок, направлених проти провладного кандидата Богдана Гдичинського", - йдеться в повідомленні.

Згідно з ним, слідом за невідомим до кімнати вбігли півдесятка працівники МВС на чолі з начальником Коломийського міськвідділу міліції і почали допитувати працівників Комітету.

Роздачу таких листівок приписують штабу Донія

"Їх звинувачують у розповсюдженні незаконної агітації. Провокатор, що підкинув згадані листівки, вільно ходить біля приміщення і правоохоронців не боїться", - розповіли в Донія.

В штабі Донія припускають, що це зроблено для того, щоб заблокувати роботу організації.

В приміщенні знаходиться чимало легальної друкованої продукції на підтримку кандидата, яку виборцям мали роздати сьогодні.

"Через слідчі дії це зробити неможливо. Влада намагається будь-що завадити опозиційному кандидату донести правду до людей", - повідомили у штабі.

Там також нагадали, що раніше невідомі розкидали по території Коломийського округу численні агітки проти Олесія Донія тиражем понад 100 000 примірників.

Крім того, минулого тижня невідомі підпалили білборд кандидата в місті Городенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування