Одіозний російський політик закликає голосувати за комуністів і регіоналів

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 09:09

Директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін закликає севастопольців голосувати за Партію регіонів і Компартію.

Відповідні звернення він направив мешканцям Севастополя, повідомив сам політик УНІАНу.

"З усіх скільки-небудь прийнятних партій, представлених в бюлетені для голосування 28 жовтня, тільки Партія регіонів і Компартія мають реальні шанси подолати виборчий бар'єр", - вважає Затулін.

"Ви самі знаєте про переваги і недоліки цих організацій, але голос, відданий за їх політичних опонентів, якою б зовні привабливою не була б з їх боку критика влади та її союзників, - це голос на підтримку реваншу ідейних спадкоємців Ющенком в 2012 і в 2015 році. Хіба ми це вже не проходили?", - заявив Затулін.

Він переконаний, що севастопольців, як і раніше, цікавить думка Росії, тому що вони "залишаєтеся вірними російськими людьми, а Севастополь - найбільш російським містом на світі".

Затулін підкреслив, що в Росії сприймають сьогоднішню приналежність Криму і Севастополя Україні як несправедливість і як гіркий докір історії.

"Доти, поки зберігається надія на союз Росії, України і Білорусії, ми з вами змушені боротися разом за кращу долю і волю російського населення Севастополя в тих рамках, які задані нинішніми реаліями", - упевнений він.

Як відомо, за часів президентства Ющенка Затуліну було заборонено в'їзду в Україну через його антиукраїнські висловлювання.

Однак після перемоги Януковича, цю заборону було знято.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування