Опозиція: Влада готує фальшиву епідемію до виборів на Одещині

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 13:08

Об'єднана опозиція заявляє, що влада готує масові фальсифікації під час голосування вдома на виборах Верховної Ради в Одеській області.

Про це на прес-конференції заявив керівник обласного виборчого штабу Об'єднаної опозиції, депутат облради від партії "Фронт змін" Сергій Фаєрмарк, повідомляють Українські новини.

З його слів, одним з методів фальсифікації буде голосування вдома.

"Влада вже запустила тотальну фальсифікацію волевиявлення громадян... У нас є очікування, що в кожному окрузі, особливо на півночі області, додатково з'являться від 4 до 5 тисяч "хворих на грип і ГРВІ" виборців. Пішов такий шквал", - сказав Фаєрмарк.

За даними юриста штабу Оксани Добровольської, на деяких виборчих дільницях невідомі приносили довідки про хвороби й заяви від виборців із проханням проголосувати вдома.

"Я не сумніваюся, що велика кількість людей, які отримали довідки про те, що хворі на грип і ГРВІ, навіть не в курсі, що вони хворіють. Але, відповідно до закону, якщо людина перебуває в цих списках, їй не дадуть проголосувати на дільниці", - заявила вона.

При цьому, зі слів учасників прес-конференції, до складу комісій, які підуть проводити голосування вдома, не ввійде жоден зі членів опозиції.

Як відомо, раніше в Житомирі знайшли фальшиві медичні довідки для голосування вдома в сейфі дільничної виборчої комісії.

Також було вявлено близько 8 тисяч заяв про голосування на дому через захворювання в Києві у 211 окрузі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування