Азарова влаштовують вибори без Тимошенко й Луценка: "Опозиція зашкалює"

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 17:26

Виборчий процес в Україні не страждає від дефіциту опозиційних лідерів, вважає прем'єр-міністр Микола Азаров.

Про це він сказав у ході зустрічі з міжнародними спостерігачами й представниками диппредставництв у п'ятницю в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ця політична кампанія не зазначає дефіциту в опозиційних лідерах, в опозиційній діяльності. Я б навіть сказав, її з перехльостом вистачає. Я за сильну опозицію, але в нас вона вже зашкалює", - заявив Азаров.

Відповідаючи на запитання одного з учасників про те, наскільки сильно впливає на виборчий процес те, що екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко й екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не беруть участь у виборах, прем'єр зазначив:

"Якби в нас був дефіцит в опозиційних лідерах, то це мало би більший вплив, але в нас Україна не страждає таким дефіцитом".

"Якби вони (Тимошенко й Луценко) брали участь, вони б так само поводилися й так само діяли. Не знаю, на скільки відсотків усе змінилося б, але я думаю, що для нас змінилося б у кращу сторону", - додав він.

Азаров висловив жаль з приводу того, що Тимошенко й Луценко не беруть участь у цих виборах, оскільки, за законодавством, вони не мають на це права, і висловив упевненість у тому, що "якби вони не сиділи, вони безперешкодно в них брали б участь".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування