На Донеччині на кандидатку Литвина напали з пістолетом

Субота, 27 жовтня 2012, 18:07

У м. Макіївка Донецької області в ніч на суботу було скоєно озброєний напад на кандидата по округу №56 від Народної партії Наталію Бакуліну.

Як повідомили УНІАН у Донецькій обласній організації ВГО "Комітет виборців України", за словами Бакуліної, вона зі своїм чоловіком Андрієм Хавроненком поверталася з кінотеатру і вже біля під'їзду будинку "з кущів вийшла людина з пістолетом Макарова" і направила пістолет в її бік.

"Перший постріл не вийшов - пістолет дав осічку. Мій чоловік прикрив мене й накинувся на кілера. Виграний час дозволив мені піти в під'їзд і викликати міліцію. В результаті зіткнення з кілером мій чоловік отримав 4 вогнепальних поранення в ноги", - заявила Бакуліна.

За словами заступника голови обласної організації Народної партії, голови Макіївської міської організації партії, довіреної особи Бакуліної, її батька Василя Бакуліна, факт нападу на кандидата є політичним тиском.

Водночас у відділі зв'язків із громадськістю донецької міліції агентству повідомили, що інформація про озброєний напад на Бакуліну не підтвердилася.

"27 жовтня прес-службою однією з партій поширено заяву про те, що в Макіївці нібито обстріляли кандидата в народні депутати Наталію Бакуліну. Ця інформація не відповідає дійсності", - сказано в повідомленні.

За версією міліції, коли Бакуліна з чоловіком наблизилися до свого під'їзду, до Хавроненка підійшов невідомий і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вимагав від нього лягти на землю. За словами Бакуліної, її чоловік кинувся тікати, проте незнайомець спробував його наздогнати, потім поранив його кількома пострілами в ноги й зник.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу "Хуліганство, скоєне із застосуванням вогнепальної або холодної зброї". Правоохоронцями вживаються заходи для встановлення особи зловмисника.

"Сама Бакуліна звернулася до районної міліції із заявою, в якій просить захистити її від необгрунтованих висловлювань про якийсь зв'язок між її політичною діяльністю та хуліганським нападом на її чоловіка, що мав місце в ніч на 27 жовтня", - стверджують у міліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування